De Kracht van Lansingerland – Gijs van der Helm

Ondernemers: als je om je heen kijkt, hebben die het in de corona-crisis het best zwaar. In de podcast “De Kracht van Lansingerland” nemen we je mee naar de ondernemers uit Lansingerland. In elke aflevering vertelt de ondernemer zélf over zijn of haar organisatie, en leren we meer over de drijvende kracht achter de ondernemer.

In deze aflevering: Gijs van der Helm. Zijn bedrijf is in Lansingerland een van de grootste als het gaat over “bodem-dienstverlening”, voor alles wat op en in de bodem moet gebeuren. Verder is hij de voorzitter van VNO-NCW Oostland en heeft hij een breed netwerk in de regio. Met hem praten we in deze podcast over de grondlegger van het bedrijf, ondernemerschap en meer.

De podcast “de kracht van Lansingerland” wordt gemaakt door presentator Cornel van der Heiden in samenwerking met Tatiana van Rijswijk van Innervida. Elke vrijdagochtend wordt op de website van RTV Lansingerland de nieuwste aflevering geplaatst.