Kerstman op de motor voor het Prinses Maxima Centrum

Lansingerland/Rotterdam e.o. – Het is misschien nog wat vroeg maar in delen van het land is de kerstman al gespot!

Op zijn knalgroene Kawasaki Ninja rijdt kerstman Giovanni Sudmijer rond, dit doet hij allemaal om geld op te halen voor de zieke kinderen in het Prinses Maxima Centrum.

Afgelopen jaar deed Giovanni voor het eerst mee met Máxima’s Helden Kerstrit – een stichting die zich op een bijzondere manier inzet om zieke kinderen in het Prinses Máxima Centrum in Utrecht in het zonnetje te zetten. Kerstmannen en -vrouwen rijden in hun vrije tijd overal in het land op hun motor rond om aandacht te vragen voor dit goede doel.

Er zou dit jaar op 12 december de Maxima’s heldenrit zijn met meer dan 100 kerstmannen en vrouwen op de motor maar door alle maatregelen is deze rit gecanceld en verplaatst naar 3 april, maar dat weerhoud hem er niet van om rond te rijden als kerstman. De politie vond hem ook wel een interessante verschijning en zette hem aan de kant omdat er werd gedacht dat hij geen helm droeg, maar alleen een kerstmuts, maar alles was in orde dus kon hij zijn weg vervolgen.
Mocht u meer willen weten m.b.t. de maxima helden kerst rit kijk dan op https://www.maximasheldenkerstrit.nl/

Het interview in Café Lansingerland kan je hieronder terugluisteren:

Uiteraard kan je ook doneren voor deze actie via de volgende link: https://www.maximaalinactie.nl/actie/giovanni-sudmeijer