De Kracht van Lansingerland – Leon Hoek

Ondernemers: als je om je heen kijkt, hebben die het in de corona-crisis het best zwaar. In de podcast “De Kracht van Lansingerland” nemen we je mee naar de ondernemers uit Lansingerland. In elke aflevering vertelt de ondernemer zélf over zijn of haar organisatie, en leren we meer over de drijvende kracht achter de ondernemer.

In deze aflevering: Leon Hoek. Voor RTV Lansingerland interviewden we deze man toen zijn partij, WIJ Lansingerland, voor het eerst zetels wilde bemachtigen in de gemeenteraad van Lansingerland. Nu, een paar jaar later, is hij niet alleen een ervaren politicus, maar ook een ondernemer: hij is namelijk de mede-eigenaar geworden van het Polderhuis, dat is omgetoverd tot B&B.

De podcast “de kracht van Lansingerland” wordt gemaakt door presentator Cornel van der Heiden in samenwerking met Tatiana van Rijswijk van Innervida. Elke vrijdagochtend wordt op de website van RTV Lansingerland de nieuwste aflevering geplaatst.