Dansshow live op TV

Corona en cultuur, dat gaat niet helemaal samen. Theaters, bioscopen en buurthuizen zijn de komende 2 weken gesloten vanwege de nieuwe maatregelen. Maar ook naast deze 2 weken kan het publiek dit jaar nog niet echt genieten van optredens van de cultuursector uit Lansingerland.

Niet getreurd, op Lansingerland TV kan je komende weken genieten van veel moois uit Lansingerland. Vanuit je luie stoel kan je komende zaterdagavond 7 november op Lansingerland TV kijken naar de dansshow van T-dance.

Tessa van Zomeren is blij dat haar dansschool weer kan optreden. “Ik ben blij dat we op deze manier toch het publiek kunnen bereiken, want na 2 keer optredens afzeggen zakt de moed in je schoenen. Gelukkig is drie maal scheepsrecht en kunnen mensen het optreden nu via TV zien.”

“Het zijn gekke tijden voor iedereen.” zegt  teamleider televisie Patrick van Uffelen. “Mensen zijn nu veel meer gestresst dan voor de coronacrisis. Kijken naar een optreden kan dan voor ontspanning zorgen. Langs gaan bij een optreden is in deze tijd lastig, dus brengen wij het optreden bij de mensen thuis.”

Komende zaterdag 7 november zie je om 19 uur op Lansingerland TV live de optredens van de dansers van T-dance.