De Kracht van Lansingerland – René Lamens

Ondernemers: als je om je heen kijkt, hebben die het in de corona-crisis het best zwaar. In de podcast “De Kracht van Lansingerland” nemen we je mee naar de ondernemers uit Lansingerland. In elke aflevering vertelt de ondernemer zélf over zijn of haar organisatie, en leren we meer over de drijvende kracht achter de ondernemer.

In deze aflevering: René Lamens. Als je de naam van zijn bedrijf noemt, verklap je zijn achternaam, want hij is bekend in Lansingerland van Cas Lamens, de auto-dealer aan de Rodenrijseweg in Berkel en Rodenrijs. En misschien ken je het bedrijf omdat het al sinds jaar en dag op de shirtjes van de lokale voetbalclub TOGB staat, de voetbalclub die het, zoals je op onze website kon lezen, niet slecht doet in Hoofdklasse B Zondag. TOGB, de liefde voor rijdend materieel en zijn gevoel voor klanttevredenheid vind je allemaal terug in de nieuwe editie van de podcast.

De podcast “de kracht van Lansingerland” wordt gemaakt door presentator Cornel van der Heiden in samenwerking met Tatiana van Rijswijk van Innervida. Elke vrijdagochtend wordt op de website van RTV Lansingerland de nieuwste aflevering geplaatst.