De ‘Dag van de Mantelzorg’ in ‘ZorgSaam’

Op dinsdag 10 november is het de ‘Dag van de Mantelzorg’. Op die dag worden mantelzorgers  in het zonnetje gezet. Door de Corona gaan geplande activiteiten voor die dag helaas niet door, maar vanuit de gemeente komen er alternatieven om waardering te laten voelen voor de mantelzorgers. Hans Cieremans gaat in gesprek met Annemiek Wensing (werkzaam bij Welzijn Lansingerland) en Emmy van der Giessen (ervaringsdeskundige en moeder van technicus Mathijs van der Kaaij). Mantelzorgers hebben een zware taak. Er zijn  de laatste jaren veel initiatieven gestart om het werk van mantelzorgers te ondersteunen en waar mogelijk te verlichten. Dat onderwerp zal in de uitzending  ook ter sprake komen. Luister daarom op donderdag 8 oktober van 20.00 tot 22.00 uur naar ‘ZorgSaam’.