De Kracht van Lansingerland – Hanneke Vliet Vlieland

Ondernemers: als je om je heen kijkt, hebben die het in de corona-crisis het best zwaar. In de podcast “De Kracht van Lansingerland” nemen we je mee naar de ondernemers uit Lansingerland. In elke aflevering vertelt de ondernemer zélf over zijn of haar organisatie, en leren we meer over de drijvende kracht achter de ondernemer.

In deze aflevering: Hanneke Vliet Vlieland. Strategisch welzijnsbeleid is bij haar in goede handen. Ze heeft ruime ervaring in de wereld van welzijn, leefbaarheid én sinds kort woningcorporaties. Als directeur-bestuurder van 3B Wonen weet ze alles over het reilen en zeilen van de woonbeleving in Lansingerland. Sommigen zullen haar misschien ook kennen van haar fanatieke deelname aan de RopaRun met Team Vrienden van Berkel.

De podcast “de kracht van Lansingerland” wordt gemaakt door presentator Cornel van der Heiden in samenwerking met Tatiana van Rijswijk van Innervida. Elke vrijdagochtend wordt op de website van RTV Lansingerland de nieuwste aflevering geplaatst.