Speciale online Kunsttoer

Al 25 jaar lang opende op de eerste vrijdag van oktober de Kunsttoer haar deuren en ontvingen zij gasten in de ateliers van de Kunstenaars. Dit jaar moet dat door de corona maatregelen helemaal anders. Maar beperkingen werden uitdagingen, velen gingen enthousiast aan de slag. 

Het televisieprogramma Kunstwerk heeft de handschoen opgepakt en een speciale Kunsttoer editie gemaakt. Kunstenaar, en tevens presentator bij RTV Lansingerland, Stan Hill ging met cameraman en editor Patrick van Uffelen aan de slag om een  een compilatie uitzending te maken. Oud en nieuwe kunstenaarsportretten geven een dynamisch en compleet beeld van de kwaliteiten van de Kunsttoer-leden.

Niet alleen een speciale televisie uitzending in het teken van de Kunsttoer, maar ook in Hart van Lansingerland was een speciale editie te lezen over de Kunsttoer.
Daarnaast is er een online ‘virtuele’ toer te maken. Maar liefst 3 maanden kan men digitaal de kunstwerken bezoeken via de onderstaande link.

Klik hier voor de vituele toer.

Het creatieve, inspirerende, informatieve en kleurrijke programma sinds vrijdag 12.00 uur ieder heel uur te zien op de zender van RTV Lansingerland.
Maar met onderstaande link kan je ieder moment van de dag vanuit je luie stoel de uitzending bekijken.