Videoboodschap: samen verantwoordelijkheid nemen

Lansingerland – Afgelopen maandag avond werden de nieuwe maatregelen bekend gemaakt tijdens de corona persconferentie. De maatregelen hebben ook gevolgen voor het dagelijkse leven in de gemeente Lansingerland. Burgemeester Pieter van de Stadt sprak in een nieuwe videoboodschap de inwoners toe.

“We moeten helaas weer gas terugnemen en dat grijpt hard in op ons sociale leven. In het belang van ons allemaal roep ik alle inwoners en ondernemers op om zich te houden aan de nieuwe maatregelen, maar zeker ook aan de basisregels: was vaak je handen, 1,5 meter afstand houden en thuis blijven en testen als je je niet goed voelt.” zegt burgmeester Pieter van de Stadt.

Onderstaand is de videoboodschap van burgemeester Pieter van de Stadt te bekijken.