Uitbreiding Technische Commissie (TC) TOGB

 

Uitbreiding Technische Commissie (TC)

We zijn blij te kunnen melden, dat we de vacature voor de rol van technisch coördinator onderbouw hebben ingevuld en zo het ‘gat’ wat afgelopen jaar ontstaan is door het overlijden van Jan van der Laan hebben kunnen opvullen door een aantal oer TOGB’ers en iemand met een frisse blik op de club. Dennis de Wekker, Roy de Groot en Rogier Greebe zullen gezamenlijk de technische coördinatie op zich nemen van de O6 t/m de O12 en zullen zich kort introduceren.

Dennis de Wekker, 44 jaar, getrouwd en 2 kinderen.

Al 40 jaar lid van TOGB, alle selectie teams doorlopen tot het 1e elftal op zondag. Daar 15 jaar gespeeld, één uitstapje gedaan naar SHO. Nu zelf nog spelend in zondag TOGB 5.

Al 29 jaar trainer van verschillende jeugdelftallen/teams. Nu al een paar jaar de teams, waar mijn zoontje zit en nog steeds met heel veel plezier.

In het dagelijks leven ben ik docent LO op een middelbare school.

Roy de Groot, 28 jaar oud, getrouwd en 2 kinderen.

Vanaf mijn 5e lid van TOGB en alle selecties doorlopen tot en met het vlaggenschip zondag 1. Vanaf mijn 15e actief als (assistent)trainer bij teams in verschillende leeftijdscategorieën.

Op mijn 23ste gestopt met selectievoetbal, omdat dit niet meer te combineren was met het training geven en mijn gezin. Nu actief in zaterdag 2 (een vriendenteam) In overleg met TOGB besloten om mij te gaan focussen op het training geven en dan met name de onderbouw. Dit geeft mij nog steeds heel veel plezier.

Verder ben ik in het dagelijkse leven werkzaam bij een assurantiekantoor.

Mijn oudste zoon is inmiddels ook een TOGB’er en de jongste zal snel volgen!

Rogier Greebe, 47 jaar, getrouwd en drie kinderen waarvan er één bij TOGB speelt. Tot mijn mijn 22e heel fanatiek gevoetbald.

De afgelopen 14 jaar ben ik ondernemer en heb ik een eigen training en coaching bureau voor alle lagen in het bedrijfsleven en onderwijs instellingen. Daarnaast ben ik eigenaar van een indoor ski en snowboard school in Dordrecht.

Sinds een jaar ben ik actief betrokken bij TOGB als trainer bij het team van mijn zoon.

Mocht u meer willen weten over mij of heeft u andere vragen ben ik altijd aanspreekbaar op de club!