De jeugd heeft de toekomst

In dat kader was Berkel vrouwen 3 afgelopen vrijdag aanwezig voor de scheidsrechters cursus waarbij men wordt klaargestoomd om straks jeugdwedstrijden te kunnen en mogen fluiten.

Enorm belangrijk bij een vereniging met veel jeugdteams en daarom ook wordt de oudere jeugd aangespoord een cursus te volgen waarbij niet alleen theorie maar ook de praktijk aan bod komt want om het certificaat te behalen moeten de speelsters een wedstrijdje fluiten onder toeziend oog/met behulp van een begeleider.

Onze vrouwen 3(vorig jaar nog MO19) beet het spits af en het werd een mooie leerzame en enerverende avond voor speelsters en KNVB.

In het kader van de cursus fluiten de speelsters dus binnenkort een wedstrijd en hopen vervolgens na de 2e theorieavond te slagen en zo een diploma en ervaring rijker te zijn in de toch al mooie voetbalcarrière.

Vervolgens worden ze ingezet op de zaterdagochtenden voor het fluiten bij de jeugd .