Berkel vrouwen winnen ook tweede wedstrijd

De laatste ontmoeting dateert van een paar weken terug want 5 september troffen beide team elkaar in de beker en bleef het bij een 1-1 gelijkspel.
Nu om de punten en de intentie om de goede competitiestart , beide wonnen hun openingswedstrijd, een goed vervolg te geven .
Coach Sanne Dekkers had een mooi plan uitgedacht en daar gingen de speelsters goed in mee en deden hun taak naar behoren.
Ijzendijke voetballend wat beter maar echte 100% kansen leverde dat niet op voor onze gasten en anderzijds had Berkel dus de zaak goed op de rit.
Na een kleine 25 minuten kwam Berkel op een 1-0 voorsprong via de altijd sleurende en hardwerkende Lindy Hogedoorn en dit bleef het tot de pauze.
Berkel dus met een lekker gevoel de kleedkamer in maar goed, Ijzendijke is een stugge ploeg dus je moet alert blijven en proberen de wedstrijd in het slot te gooien .
Met goede combinaties en strijdlust creëerde Berkel kansen en dat resulteerde ook in de 2-0 en dat was een hele mooie via Peta Houting.
Vanaf dat moment leek de ban gebroken want de thuisclub was vanaf dat moment de betere ploeg en maakte de meeste aanspraak op de drie punten.
Via een eigen doelpunt van Ijzendijke kwam Berkel op een 3-0 voorsprong en hoewel de gasten vlak voor het laatste fluitsignaal de 3-1 konden scoren kwam de overwinning nooit echt in gevaar.
Een prima overwinning voor dé trots uit Lansingerland die zo een droomstart kent en twee wedstrijden op rij weet te winnen.
Komende zaterdag weer een thuiswedstrijd, dan komt het Utrechtse Hercules op bezoek en is de aftrap 14.30 uur.
Tevens gaat het team zaterdag op de gevoelige plaat voor de jaarlijkse teamfoto dus hou onze social media in de gaten .