De Kracht van Lansingerland – Annelies Dekker

Ondernemers: als je om je heen kijkt, hebben die het in de corona-crisis het best zwaar. In de podcast “De Kracht van Lansingerland” nemen we je mee naar de ondernemers uit Lansingerland. In elke aflevering vertelt de ondernemer zélf over zijn of haar organisatie, en leren we meer over de drijvende kracht achter de ondernemer.

In deze aflevering: Annelies Dekker. Al 17 jaar is ze verbonden aan Secretaria, een bedrijf dat zich specialiseert in het verzorgen van klantcontact. De laatste 7 jaar is ze eigenaar van het in het Business Center Lansingerland gevestigde bedrijf. Ook zij zag tijdens de corona-crisis allemaal dingen veranderen: van thuiswerksituaties en ingewikkelde IT-projecten tot nieuwe klanten die met nieuwe vragen komen. Je hoort alles in de podcast hieronder.

De podcast “de kracht van Lansingerland” wordt gemaakt door presentator Cornel van der Heiden in samenwerking met Tatiana van Rijswijk van Innervida. Elke vrijdagochtend wordt op de website van RTV Lansingerland de nieuwste aflevering geplaatst.