Berkel vrouwen winnen in Ridderkerk van RVVH II

Ruststand 2-2 en eindstand 2-4 .

De thuisclub starte uitstekend en kwam op een 2-0 voorsprong maar nog voor rust kon Berkel de stand gelijktrekken via Alyssa Daal en Jonna Hulshof.
In de rust werden de puntjes op de I gezet bij Berkel en dat wierp duidelijk zijn vruchten af in het vervolg van de wedstrijd.
In de 2e helft scoorde dé trots uit Lansingerland nog twee maal,eerst was het aanvoerdster Demi Verlangen die een goed genomen hoekschop van Faith Parto perfect binnenkopte en zo de gasten voor het eerst op voorsprong bracht en in de 68e minuut werd de wedstrijd beslist door de jarige Lindy Hogedoorn die een mooie pass van Alyssa Daal perfect afronde en zo de 2-4 in de touwen schoot.
 Een verdiende overwinning voor speelsters en staf die uiteraard smaakt naar meer.
Komende zaterdag komt Ijzendijke op bezoek ,zij wonnen hun 1e wedstrijd van nieuwkomer DZC’68 .
Aftrap op Sportpark Het Hoge Land is dan 14.30 uur.