De Kracht van Lansingerland – Rober Willemsen

Ondernemers: als je om je heen kijkt, hebben die het in de corona-crisis het best zwaar. In de podcast “De Kracht van Lansingerland” nemen we je mee naar de ondernemers uit Lansingerland. In elke aflevering vertelt de ondernemer zélf over zijn of haar organisatie, en leren we meer over de drijvende kracht achter de ondernemer.

In deze aflevering, Rober Willemsen. Hij was en is de hoop in bange dagen voor ondernemers die door de maatregelen rondom het corona-virus geen omzet hadden en hun bedrijf op de klippen zagen lopen. Als voorzitter van Koninklijke Horeca Nederland was hij hun boegbeeld in de maanden die achter ons liggen. En alsof dat nog niet genoeg is, is hij de eigenaar van een goedlopend restaurant in hartje Berkel, Muller en Co.

De podcast “de kracht van Lansingerland” wordt gemaakt door presentator Cornel van der Heiden in samenwerking met Tatiana van Rijswijk van Innervida. Elke vrijdagochtend wordt op de website van RTV Lansingerland de nieuwste aflevering geplaatst.