“Corona goed onder controle in Lansingerland”

Lansingerland – Het is hartje zomer en mensen genieten van een welverdiende vakantie. Buiten is het bloedheet en de stranden liggen inmiddels vol, maar het virus waar we afgelopen maanden mee hebben moeten dealen is er helaas nog steeds. Hoewel de burgemeester van Lansingerland momenteel ook geniet van zijn vakantie in de achtertuin nam hij de tijd om de inwoners van Lansingerland toe te spreken in een nieuwe videoboodschap.

Burgemeester Pieter van de Stadt vertelt in de videoboodschap dat corona onder controle is in Lansingerland, maar dat we ons allemaal aan de maatregelen moeten houden. In de videoboodschap richt hij zich tot de jongere in Lansingerland. “Neem geen risico voor de mensen om u heen” vertelt de burgemeester. “En dan heb ik het niet puur over tieners, maar ook over twintigers en dertigers, want in die leeftijdsgroep zien we op dit moment juist dat het virus weer de kop op steekt. Misschien dat jullie wat minder risico lopen om ziek of ernstig ziek te worden. Maar jullie zijn wel degenen die het zwaarst getroffen worden door de economische gevolgen van het virus en een nieuwe lockdown, omdat jullie vaker een flexibel contract hebben.