Vele winnaars bij live tv bingo

Afgelopen zaterdag 1 augustus was de allereerste live bingo uitzending op Lansingerland TV. Ruim 130 mensen deden mee aan de bingo die georganiseerd werd door Welzijn Lansingerland.

Al maanden kunnen de bezoekers van de bingo vanwege het coronavirus niet mee doen, maar daar bedachten ze een alternatief voor. “Omdat er op dit moment geen bingo’s plaatsvinden op de locaties van Welzijn Lansingerland is dit idee van een live bingo op tv ontstaan.” vertelt Sylvia Frau. “De bingomiddagen op de locaties zijn altijd gezellig en worden druk bezocht.” Niet alleen de bingomiddagen werden druk bezocht, ook de live tv bingo bleek een succes. “Er werd op een gegeven na heel wat nummertjes trekken zoveel gebeld voor een bingo dat de dame achter de telefoon het niet meer kon bijhouden.” vertelt teamleider televisie Patrick van Uffelen.

Via moderne apparatuur kon direct worden gecontroleerd of de spelers bingo hadden. Per ronde konden twee winnaars tijdens de uitzending bellen. Zij wonnen de hoofdprijs. “Had u ook een volle kaart en behoort u niet tot de eerste twee bellers tijdens de uitzending, probeert u het dan opnieuw.” zegt Sylvia. Er is namelijk bijna altijd prijs!

Zaterdag 15 augustus 16 uur is de eerstvolgende live bingo te zien op Lansingerland TV.