Bingo live op TV

Stichting Welzijn Lansingerland en RTV Lansingerland houden tijdens deze zomervakantie op 1 en 15 augustus bingo live bij u thuis. Tussen 16:00 en 17:00 uur kunnen mensen via de lokale televisie zender van Lansingerland mee doen aan de bingo.

Sylvia Frau van Welzijn Lansingerland vertelt “Het idee van de live bingo is ontstaan omdat er op dit moment geen bingo’s plaatsvinden op de locaties van Welzijn Lansingerland. De Bingo-middagen op de locaties zijn altijd gezellig en worden druk bezocht.”
De live televisie uitzending wordt verzorgd door de ‘Bingo-vrijwilligers’ van Welzijn Lansingerland. Zij worden hierin bijgestaan door Bingo- Ring uit Bleiswijk en het televisieteam van RTV Lansingerland.
Teamleider televisie Patrick van Uffelen is blij met de samenwerking met Welzijn Lansingerland. “Door de live bingo uitzending kunnen we bij RTV Lansingerland doen waar we goed in zijn, zorgen voor de verbindende factor.”

Hoe doe je mee?
De Bingo is rechtstreeks, vanuit uw luie stoel, te volgen op het TV-kanaal van RTV Lansingerland. Zowel op 1 als 15 augustus worden er 2 rondes gespeeld. De Bingo-kaarten zijn t/m maandag 27 juli voor €3,00 per stuk (2 velletjes) voorzien van datum te bestellen én te betalen via: www.ActiefLansingerland.nl. Voor € 3,00 speelt u dus twee dagen mee. De Bingo-kaarten worden bij u thuis bezorgd. Een volle kaart betekent: ‘BINGO’ en heeft u een prijs gewonnen. U kunt dan tijdens de uitzending bellen naar RTV Lansingerland. De telefoonnummers verschijnen in beeld en vervolgens zal de prijs bij u thuis worden bezorgd door de vrijwilligers. Via moderne apparatuur kan dan direct worden gecontroleerd of u Bingo heeft. Per ronde kunnen twee winnaars tijdens de TV-uitzending bellen. Zij winnen de hoofdprijs. Dat we sociale middenstanders hebben in Lansingerland is bekend, vele lokale ondernemers steunen de bingo door middel van pakketten en cadeaubonnen.

Via onderstaande kanalen kan je de bingo op tv zien:
KPN: 1386
Ziggo Kabel: 332, Ziggo Mediabox (UPC Horizon): 36
T-Mobile Thuis: 722
En online via onze website