Time4Trance voegt nieuwe DJ’s toe aan line-up

Trance en progressive house zijn niet meer weg te denken uit de wereld van de elektronische muziek. En hoewel het voor ieder wat wils is natuurlijk, is trance een populair genre, mede natuurlijk door de invloed die Armin van Buuren en vele andere bekende DJ’s op de muziek hebben. Bij Time4Trance zitten ze daarom niet stil: aan de line-up worden 4 nieuwe DJ’s toegevoegd die de beste mixes van trance en progressive naar je toe brengen op vrijdagavond bij Lansingerland FM.

Achter de draaitafels, daar voelt de geestelijk vader van Time4Trance Han Beukers zich het meest thuis. Hij heeft een lange historie in de wereld van de trance-muziek. Zelf maakt en produceert hij ook tracks, die het goed doen in internationale trance-hitlijsten. Hij is blij met de toevoeging van nieuwe DJ’s aan het programma: “het is natuurlijk geweldig als we met zo’n gemotiveerde groep toffe muziek bij mensen kunnen brengen. Ik hoop dat we met deze samenwerking ook de diversiteit laten zien van dit mooie muziekgenre”.

Voor Sverre Zielman, een van de nieuwste aanwinsten, is het duidelijk: “Time 4 Trance is al jaren het platform waar nieuwe trance dj’s een kans krijgen om zichzelf te presenteren, het is supergaaf om hier als DJ nu aan mee te werken en Time 4 Trance naar een nog hoger niveau te brengen”.

Time4Trance beluister je iedere vrijdagavond van 21 tot 23 uur bij Lansingerland FM, via de ether of natuurlijk via de website.