Europees jeugdkampioenschap gaat niet door

 

De TOGB’ers Tim Gras, Floris ZurMuhlen en Milo de Boer waren al weer volop in training om zich namens Nederland te plaatsen voor het Europees Jeugdkampioenschap tafeltennis welke dit jaar gehouden zou worden in Zagreb begin september.
Helaas heeft de Europese tafeltennisbond deze week laten weten dat het EJK definitief geannuleerd wordt voor 2020. Dit is extra zuur voor Tim gezien het zijn laatste jaar bij de jeugd was. Derhalve zullen ze blijven trainen om bij aanvang van de competitie op 26 september hun mannetje te staan in de eredivisie. Deze zomer zullen onze jongens uit ons eerste team assisteren bij de open trainingen die georganiseerd worden in het kader van Expeditie Lansingerland, het sportzomerprogramma van onze gemeente. Mocht je dus een keer tegen deze toppers willen spelen kom dan in week 2, 4 of 6 van de vakantie langs als er een clinic is voor jouw leeftijd. Kijk voor alle info en het aanmelden op lansingerlandbeweegt.nl.

 

Op de foto Tim Gras.  Fotograaf : Rob de Ruiter.