Lansingerland Live on tour

Dit weekend zouden we eigenlijk feestend in het Annie M.G. Schmidtpark staan, maar vanwege het coronavirus kon de derde editie van Lansingerland Live niet doorgaan. De organisatie liet het er niet bij zitten en ging on tour.

Op de Social Media kanalen van Lansingerland Live kon je begin juni kans maken op een partypakket. De winnaars werden geheel in stijl van het festival vrijdagavond 12 juni verrast. Een van de vier gelukkige winnaars is Dennis uit Berkel. “Je stuurt wat in, maar dat je wint verwacht je natuurlijk nooit” vertelt Dennis. En wat heeft hij dan precies gewonnen? “Heel veel biertjes, kaas en een karaokeset. Ik ga vanavond maar een enorm karaokefeest houden met mijn vrienden.”

Het idee is ontstaan om toch nog het feestje bij de mensen thuis te brengen. “Ook zij missen het feestje dat wij zo graag hadden willen neerzetten.” vertelt Jitske de Graaf, organisator van Lansingerland Live. Ondanks de partypakketen rondbrengen erg leuk is, hoopt ze volgend jaar gewoon weer op het festival terrein te staan. “Dit smaakt zeker naar meer, maar dan het liefst wel volgend jaar weer groot op het veld.”