Astrid Oosenbrug te gast bij ‘ZorgSaam’

Op donderdag 11 juni is Astrid Oosenbrug te gast in het programma ‘ZorgSaam’ (20.00 tot 22.00 uur). Astrid is voorzitter van het COC, de Nederlandse belangenvereniging  van de LHBTI-gemeenschap. Hans Cieremans gaat met haar in gesprek. Toen Hans aan Astrid vroeg welke onderwerpen ze ter sprake wil brengen reageerde ze met: ‘ Actueel is natuurlijk nog steeds de 1.5 meter maatschappij en wat dat doet met de wereld om ons heen is een mooi onderwerp. Ik zie dat veel mensen bereid zijn iets voor een ander te doen, als we dat vol kunnen houden met ons allen krijgen we wellicht weer iets van dat “wij” gevoel terug. Zie ook de enorme opkomsten bij de anti racisme demonstraties. Voor het wat meer Lansingerlandse gevoel, scholen gaan langzaam weer open, sportvelden ook, toch voelt het nog niet als eerst en de vraag is of we ooit terug keren naar hoe het was voor covid-19’.
Het is meer dan genoeg stof om te bespreken en interessant om naar te luisteren