Enquête: Wij willen weten wat Lansingerland wil horen en zien!

In een tijd waarin je via allerlei kanalen op de hoogte blijft van nieuws en actualiteit, vindt RTV Lansingerland het belangrijk om te luisteren naar jou! – de Lansingerlander – behoeftes. Onze slogan is niet voor niks: RTV Lansingerland laat je horen en zien! En juist daarom vragen wij dat nu van jou!

Daarvoor hebben wij een korte vragenlijst gemaakt die hooguit een paar minuten van je tijd in beslag neemt. Met jouw inzicht en wensen kunnen wij onze producten en diensten nog beter afstemmen op jou, de Lansingerlander. Wij willen onszelf blijven verbeteren onder meer door er nog meer te zijn waar wij horen te zijn: in de lokale Lansingerlandse samenleving.

Ga naar de vragenlijst op Survio

Namens de redactie van RTV Lansingerland, heel erg bedankt!