TOGB zaterdag met 25 spelers in nieuwe seizoen

 

Na twee seizoenen prestatief voetbal op de zaterdag, neemt de succesvolle oefenmeester Raymond Kraaijbeek komend seizoen het roer over van Paul van Oosten. De groep zal komend seizoen bestaan uit 25 spelers die allemaal bij TOGB zijn opgeleid.

 

Nieuwe spelers

Vanuit de jeugdopleiding sluiten Julian Meijer en Thijs Modderkolk aan. Naast de twee nieuwelingen vanuit de jeugd ziet Raymond Kraaijbeek vanuit de zondagselectie Vince Luijken en Shaqiel Mohamadhoesein aansluiten. Ook Emircan Bagcan, hij was een jaar gestopt, pakt op de zaterdag het selectievoetbal weer op komend seizoen.

 

Vertrekkende spelers

Bij de zaterdagselectie zijn volgend seizoen Thijs Raaben, Victor Spanjaart, Steven Treurniet, Tim van Woudenberg en Sam Oosterveer niet meer inzetbaar op het veld. Treurniet en Oosterveer vervulde de afgelopen seizoenen ook een rol in de staf van het team.

 

TOGB zaterdag selectie
1 Dave Ammerlaan  
2 Diego de Keijzer  
3 Donny van der Burg  
4 Dyon Sman  
5 Elko Windmeijer (keeper)  
6 Emircan Bagcan TOGB (zo)  
7 Freek Borsboom  
8 Glenn Van der Burg  
9 Jack Ammerlaan  
10 Joey Lems  
11 Joost Stift  
12 Julian Meijer Eigen jeugd  
13 Koen van den Broek  
14 Marc Twaalfhoven  
15 Marnix Remmelszwaan  
16 Niels de Jong (keeper)  
17 Rowan Saris  
18 Sam Havenaar  
19 Shaqiel Mohamedhoesein TOGB (zo)  
20 Thijs Modderkolk Eigen jeugd  
21 Thom Ruigrok  
22 Tim Mourits  
23 Tom Jongeneelen  
24 Victor Twaalfhoven  
25 Vince Luijken TOGB (zo)