In beweging op Lansingerland TV

Lansingerland – Geen smoesjes meer dat je vanwege het coronavirus niet meer kan sporten, vanaf komende maandag kan je dat thuis voor de buis doen. In samenwerking met Lansingerland Beweegt maakt RTV Lansingerland een programmareeks met diverse sporten die je thuis kunt uitvoeren voor de televisie.

“Wij vinden het ontzettend belangrijk dat iedereen blijft bewegen of juist in beweging komt. Sporten is goed voor je lichaam en geest. Als je gezond eet en daarnaast goed slaapt en beweegt, zorg je voor een optimale weerstand.” laat Linda van Etten van Lansingerland Beweegt weten.
“Via verschillende kanalen willen we inwoners laten bewegen. We zijn daarom ook trots op de samenwerking met RTV Lansingerland en de verschillende lokale sport- en beweegaanbieders die hun bijdrage hebben geleverd aan het verwezenlijken van onze visie.” vervolgt Linda.

Ook teamleider televisie Patrick van Uffelen is tevreden met het initiatief van Lansingerland Beweegt om gezamenlijk tot een programmareeks te komen. “De jongere generatie weet in deze lastige periode tijdens het coronavirus waarin je niet naar de sportschool kan online wel een beweegles te vinden, maar de oudere generatie die wat minder behendig is met het internet weet dat vaak niet. Het is dan ook mooi dat we dit op lokaal niveau in samenwerking met elkaar kunnen realiseren.”

De programmareeks is uitsluitend op televisie te bekijken en zal vanaf maandag 27 april te zien op Lansingerland TV. De programmareeks zie je ieder uur van de dag 15 minuten over het hele uur. Iedere week verschijnt er een nieuwe uitzending met een andere sport, zodat je iedere week andere bewegingen kunt uitvoeren voor de televisie. Deze week kan je mee doen met Aerobic door Els Bross. De komende weken staan onder andere yoga, QiGong en Crossfit op het programma.

Via onderstaande kanalen kan je ons vinden op TV.
KPN: 1386
Ziggo Kabel: 332, Ziggo Mediabox (UPC Horizon): 36
T-Mobile Thuis: 722
En online via onze website