Aangepaste programmering op Lansingerland TV

Lansingerland – Het coronavirus houdt heel Nederland in zijn greep, zo ook het televisieteam van RTV Lansingerland. Dat heeft gevolgen voor de programmering op Lansingerland TV. De lokale televisiezender komt daarom komende tijd met een aangepaste programmering.

door Patrick van Uffelen

Lansingerland in Zicht
Maandelijkste vaste prik op Lansingerland TV is het programma Lansingerland in Zicht. Het TV magazine blikt altijd terug op de voorbijgaande gebeurtenissen en activiteiten, nu alles stil ligt zal dat anders worden. Komende maandag zal er nog een reguliere uitzending te zien zijn, de opnames daarvan vonden namelijk al plaats voor de intelligente lockdown. Vanaf volgende maand zal Lansingerland in Zicht in het teken staan van mooie initiatieven binnen de gemeente tijdens de coronacrisis. Heb je zelf een mooi initiatief? Neem contact op met onze tv redactie via [email protected] en wellicht kunnen we, op gepaste afstand, langs komen.

Overige programma’s
Alle overige programma’s op Lansingerland TV, zoals Koken met…, De Achtertuin, Kunstwerk en Extra Editie zullen voorlopig niet te zien zijn. Vanwege de regels die het RIVM opstelt is het niet mogelijk die programma’s op te nemen.

Verbindende factor
Omdat het normale leven momenteel “on hold” staat kijkt Lansingerland TV naar alternatieven. Zo is sinds de intelligente lock down onder andere de kerkdienst iedere zondagochtend live te volgen op Lansingerland TV. Ook kijkt de lokale TV zender samen met andere organisaties naar een invulling voor dodenherdenking.

Foto: Ger Egberts