“Ik ben trots op de ondernemers”

Lansingerland – Tijdens de coronacrisis verschijnen er vanuit de gemeente videoboodschappen voor de inwoners. De boodschap kwam deze keer van wethouder financiën Kathy Arends. 

door Patrick van Uffelen

“De impact van het coronavirus op ons dagelijks leven is enorm.” vertelt de wethouder in haar videoboodschap. “De vele gesprekken die ik de afgelopen periode met u als ondernemer heb gevoerd die hebben mij diep geraakt in al mijn vezels.” Haar gedachten gaan uit naar de horecaondernemers en zzp’ers die geen inkomsten meer hebben, maar ook naar winkeliers die dicht gaan of nog amper inkomsten hebben.

Ondanks de coronacrisis gaan de ondernemers niet bij de pakken neerzitten, wethouder Arends is dan ook zichtbaar trots op deze ondernemers. “De initiatieven en de samenwerking die ik zie tussen ondernemers zegt ook iets over uw kracht en de veerkracht die we met elkaar hebben. Ook hoe sterk het ondernemerschap is in Lansingerland. Ik ben daar trots op.”

Wethouder Kathy Arends benadrukt dat we in deze tijd moeten samenwerken. “Help elkaar door deze periode, want u heeft elkaar nodig. In deze periode van onzekerheid is juist de kracht die we ook gezamenlijk met elkaar hebben zo nodig voor ons allemaal.”

Bekijk hieronder de boodschap van Kathy Arends, wethouder financiën.