Kerkdienst live op tv

Lansingerland – De kerken in Lansingerland zijn gesloten vanwege het coronavirus. Maar op RTV Lansingerland gaan de kerkdiensten gewoon door.

door Patrick van Uffelen

Zoals jaar en dag hoor je op Lansingerland FM tussen 9 en 12 Kerk in de huiskamer vanuit de verschillende kerken van Lansingerland, maar sinds vorige week zondag is de kerkdienst ook live op tv te volgen.
Iedere zondag tussen 10 en 11 uur sochtends zie je de kerkdienst vanuit de Gereformeerde Kerk de Bron in Berkel live op Lansingerland TV.

Eerder liet Arjan Wilschut, dominee in de gemeente, al weten een kans te zien. “Natuurlijk zijn dit hectische tijden, maar nu we de kerkdienst via TV kunnen uitzenden, hebben we de mogelijkheid om meer mensen te bereiken. Wij proberen een boodschap van troost te brengen, en ik denk dat dat iets is waar velen naar zoeken op dit moment”.

Via onderstaande kanalen kan je zondagochtend de kerkdienst op tv zien:

KPN: 1386
Ziggo Kabel: 332, Ziggo Mediabox (UPC Horizon): 36
T-Mobile Thuis: 722
En online via onze website