Selectienieuws TOGB zondagselectie

Selectienieuws TOGB zondagselectie: Damiano Vaudo blijft, Vince Luycken stopt en Xavi Vriesde vertrekt

 

Verdediger Damiano Vaudo gaf al eerder aan actief te blijven als trainer van de JO19-1. Nu heeft hij ook bevestigd dat hij komend seizoen speler zal zijn van de zondagselectie van trainer coach Ronald Ermes.

 

Tegenover het blijven van Damiano Vaudo staat het vertrek bij de selectie van Ermes van middenvelder Vince Luycken. Vorig seizoen was Luycken de trotse aanvoerder van het kampioensteam. Dit seizoen is Luycken vooral actief in het 2e team van TOGB op zondag. Met dit team staat aanvoerder Luycken wederom aan kop en kan hij geschiedenis gaan schrijven bij een kampioenschap.

 

Vinve Luycken heeft aangegeven komend seizoen niet meer actief te willen zijn bij de selectie van Ermes. Vince Luycken geeft aan over het stoppen: “ Ik weet nog niet wat ik ga doen. Ik kijk vanaf nu zeg maar welke opties er komen en beslis daarna wat ik ga doen.” Een overstap naar de TOGB zaterdagselectie sluit hij niet uit, maar daar heeft Vince Luycken de knoop nog niet over doorgehakt.

 

Xavi Vriesde vertrekt al na één seizoen bij TOGB. De talentvolle verdediger begon door een blessure noodgedwongen met een achterstand aan het seizoen. Bovendien was de concurrentie op de linker flank groot, waardoor Xavi Vriesde vooral minuten maakte in het beloften team van TOGB.