10 jaar voetbalschool een mijlpaal om trots op te zijn.

Da afgelopen dagen hebben vele vrijwilligers, trainers en duizendpoot van de voetbalschool Nicole Hijdra een groep van 75 spelers van de JO6 tot en met JO12 drie onvergetelijke dagen laten beleven. Iedere deelnemer heeft als aandenken een mooi oranje shirt en een medaille als aandenken ontvangen. Natuurlijk kan een dergelijk evenement niet alleen maar een succes zijn als alles voor de kinderen tot in de puntjes geregeld wordt. Een van de vrijwilligers die dat jaar in jaar uit deed nam aan het einde van deze editie afscheid. Haar naam Nicole Hijdra.

 

Het idee om te starten met de TOGB voetbalschool kwam van technisch jeugd coördinator Arno Kooij. Hij maakte een groep binnen TOGB enthousiast en zo startte de TOGB voetbalschool. Onder de naam “Stars in theire Eyes” werd de opbrengst van de eerste edities geschonken aan scholen in Afrika.

 

Bij editie 3 was Nicole Hijdra de spin in het web en coördineerde jaar in jaar uit dat iedereen goed verzorgd werd zowel deelnemers, trainers als alle vrijwilligers. Een goed lopende voetbalschool was het gevolg en een traditie was geboren. Veel van de trainers die deze editie actief waren, hebben zelf als speler deelgenomen aan één of meerdere edities van de TOGB voetbalschool.

 

Zoals gezegd werd ook de editie “10 jaar voetbalschool” mede georganiseerd door Nicole Hijdra, die tussen neus en lippen door aan heeft gegeven dat het mooi is geweest, of zoals zij zelf zegt: “ de cirkel is rond, mijn werk is klaar, ik geef het stokje door”.

 

Als dank voor de vele uren die Nicole jaar in jaar uit aan haar TOGB besteed en dus ook haar betrokkenheid bij de TOGB voetbalschool, ontving zij uit handen van secretaris Wil van Velsen een bos bloemen. Wat blijft is de herinnering en de vele lachende gezichten van deelnemers, trainers en vrijwilligers, want zo is ook de 10 editie een succes.