La Cruz stopt met voetballen

Martin La Cruz heeft besloten met voetballen te stoppen. La Cruz die aan zijn tweede seizoen bij TOGB bezig is heeft na lang wikken en wegen uiteindelijk de knoop voor zichzelf doorgehakt. La Cruz “Ik heb besloten om na dit seizoen te gaan stoppen met voetbal. Dit was een moeilijk besluit! Met veel mooie herinneringen op zak, ga ik mij focussen op de toekomst. Ik wil iedereen bedanken die altijd achter mij heeft gestaan. ❤️⚽️”

Martin La Cruz was als speler onder andere actief bij BVO’s als Sparta Rotterdam, NAC en droeg als jeugd international het shirt van Oranje. Met TOGB behaalde La Cruz afgelopen seizoen het kampioenschap in de 2e klasse, waardoor hij besloot nog een jaar door te gaan. Nu kiest hij voor een maatschappelijke carrière en geeft aan hetvoetballen zeker te gaan missen.