Winderige tweede editie Lansingerland Run

Waar vorig jaar de eerste editie zonovergoten was, is het dit jaar nat en winderig tijdens de Lansingerland Run. Dat weerhield de deelnemers niet om te starten tijdens deze tweede editie van de Lansingerland Run.

Met windkracht 7 in het gezicht zijn zondag 16 februari 2500 deelnemers gestart aan de tweede editie van de Lansingerland Run. “We hebben een aantal dingen zoals bogen niet opgezet. Maar verder hebben we er voor gezorgd dat de wedstrijd technisch door kan gaan.” vertelt organisator Rob de Hair.
“We hebben vorige week pas besloten om mee te doen, maar toen zagen de weerverwachtingen er nog heel goed uit.” vertelt een van de deelnemers. Een andere deelnemer vervolgt “We hebben vorige week tijdens de storm goed getraind, dus we zijn goed voorbereid.” Organisator Rob “Iedereen staat op zijn plek en eigenlijk zit er een hele goede sfeer in dus we hebben een heel leuk evenement ondanks de wind.”

Naast de run was er dit jaar voor het eerst een wandeltocht. Verslaggeefster Yumi de Boer sprak kort met de wandelaars.

 

Verslaggeefster Nihal Fawzi was voor Lansingerland TV aanwezig voor een reportage. Op Facebook zijn de eerste beelden te zien. Benieuwd naar hoe het de lopers af ging in de wind? Check dan binnenkort de reportage op Lansingerland TV.