TOGB verspeelt voorsprong in Gouda

TOGB verspeelt voorsprong in Gouda en ziet concurrentie rap naderen

Olympia 1 – TOGB (zo) 1 (0-1) 1-1

Vandaag waren het verre van ideale omstandigheden voor Olympia en TOGB om een goede wedstrijd te spelen. De elementen wind en regen waren een extra tegenstander waardoor beide teams niet in staat bleken er een spektakel van te maken. Bovendien ontbraken er aan de kant van TOGB twee belangrijke pionnen. Gabri Urbanus vanwege privéomstandigheden en Ian Bakker vanwege een knieblessure.

In de eerste 45 minuten was het TOGB dat de gelukkigste bleek. Vlak voor de rust kwam het team van Ronald Ermes vanuit een corner op voorsprong. Jay Zandbergen wist de bal uit de door Younes Assaih vanaf rechts getrapte hoekschop binnen te werken, 0-1.

Het tweede deel van de wedstrijd was voor Olympia. De gastheren wisten in de 71ste minuut de gelijkmaker binnen te schieten. Ronald Ermes bracht stormram Sven Paternot voor Rob Gerritsma en Vince Luijcken voor de moe gestreden Yousif de Kock.

Beide elftallen wisten echter niet meer te scoren.

Komende zondag is er geen competitieprogramma. Een week later wordt de vorig weekend afgelaste wedstrijd tegen ROAC gespeeld. Op 8 maart staat de topper tegen Boshuizen op de kalender.