Kampioenschap 30 Seconds bij CVV Berkel

 

Fanaten van het populaire bordspel 30 Seconds kunnen binnenkort hun hart ophalen. Op zaterdag 14 maart organiseert voetbalclub CVV Berkel namelijk een groot kampioenschap! De deelnemers moeten bij dit spel in 30 seconden zoveel mogelijk begrippen op een kaartje omschrijven. De organisatie is in handen van Jeroen Citroen Events die door heel het land regionale en lokale kampioenschappen 30 Seconds organiseert. Naast eeuwige roem maak je natuurlijk ook kans op prachtige prijzen waaronder een fantastische hoofdprijs. Wat dit is, blijft nog even geheim. Ben je nou niet zo heel goed maar houd je wel van gezelligheid? Doe mee! Wie weet ga jij met de award naar huis voor het gezelligste team!
De eerste inschrijvingen zijn al binnen, dus wacht niet te lang met aanmelden! VOL = VOL!

Wanneer: Zaterdag 14 maart tussen 19.30 en 23.00.
Waar: In de kantine van CVV Berkel, adres: Hogeland 25, 2652 EA Berkel en Rodenrijs.
Aanmelden: In teams van 3 of 4 personen via [email protected]. Vermeld hierbij de voor- en achternaam van elk teamlid en het telefoonnummer van de teamcaptain (in geval voor nood). Inschrijfgeld bedraagt 5 euro per persoon.