CVV Berkel verlengt met Jan van der Lugt, Egmond Blinker en Naijb Azaroiali

Vanuit het bestuur zijn in de afgelopen periode gesprekken gevoerd met de trainers van de Heren- en Vrouwenselectie. In deze gesprekken is naar voren gekomen dat Jan, Egmond en Naijb graag door willen bij CVV Berkel. CVV Berkel is blij dat door het verlengen van de overeenkomsten de ingeslagen weg voortgezet kan worden.
Jan van der Lugt is bezig aan zijn tweede seizoen bij CVV Berkel. Vanaf de aanstelling van Jan hebben de spelers, de staf en Jan zelf mooie stappen gezet. Het bestuur en Jan zijn van mening dat de spelers van Heren 1 nog voldoende potentie hebben om stappen te blijven zetten. Spelers die de afgelopen jaren zijn gepromoveerd met het 2e elftal kloppen steeds nadrukkelijker aan de deur bij Heren 1. Al met al voor CVV Berkel positieve ontwikkelingen. CVV Berkel is dan ook blij dat met Jan overeenstemming is bereikt voor een derde seizoen als hoofdtrainer bij CVV Berkel en zo de ingeslagen weg kan worden voortgezet. Het bestuur heeft er alle vertrouwen in dat Jan en de spelers in de resterende wedstrijden er alles aan doen om een mooi eindresultaat neer te zetten in de 2e klasse-C.
Egmond Blinker is bezig aan zijn derde seizoen bij CVV Berkel. Speelsters  van Vrouwen-1 en het bestuur hebben Egmond kunnen overtuigen om er nog een vierde seizoen CVV Berkel aan vast te plakken. In het vorige seizoen is in de nacompetitie gestreden om een plek naar de Topklasse. Volgens eigen zeggen heeft Egmond nog niet het maximale uit de spelersgroep gehaald en wil hij daarom nog graag een seizoen door bij CVV Berkel. Het bestuur heeft er alle vertrouwen in dat Egmond en de speelsters in de resterende wedstrijden er alles aan doen om ook dit seizoen weer een mooi eindresultaat neer te zetten.
Naijb Azaroiali is bezig aan zijn eerste seizoen bij CVV Berkel als trainer van Heren-2, maar is als oud speler en trainer geen onbekende binnen de vereniging. Het duurde dan ook niet lang of Naijb had zijn draai gevonden binnen CVV Berkel. Voor de spelers en de staf is het prettig samenwerken met Naijb. Het bestuur en Naijb waren het dan ook snel eens over contractverlenging voor een tweede seizoen CVV Berkel. Het 2e elftal, dat vorig seizoen naar de 1e klasse gepromoveerd is, heeft voor de winterstop geleerd wat het betekent om in de 1e klasse te voetballen. Naijb en het bestuur zijn van mening dat het 2e elftal voldoende kwaliteit heeft om zich te kunnen handhaven in de 1e klasse. Het bestuur heeft er alle vertrouwen in dat Naijb en zijn spelers na de winterstop gaan laten zien dat zij ook komend seizoen in de 1e klasse thuis horen.
Nadia Roukes, trainster van Vrouwen-2, heeft bij het bestuur kenbaar gemaakt dat zij komend seizoen een sabbatical neemt. Nadia heeft aangegeven dat zij de afgelopen twee seizoenen veel plezier heeft beleefd aan het trainen van Vrouwen-2, maar het veel tijd en energie vergt. Nadia wil komend seizoen gebruiken om de batterij op te laden. Het bestuur van CVV Berkel wil Nadia bedanken voor de afgelopen twee seizoenen. De deur van CVV Berkel blijft voor Nadia altijd openstaan.