TOGB zet prachtig resultaat neer

 

In de eerste thuiswedstrijd in Den Opper kwam Tempo Team uit Amsterdam op bezoek.
Michel de Boer en Tim Gras werden dit keer gecompleteerd met Milo de Boer.

Doelstelling voor deze wedstrijd was om naast te winnen ook zo min mogelijk punten te laten liggen.

Tim beet het spits af en wist in 4 spannende games te winnen. Michel als tweede had er slechts 3 games voor nodig om het tweede punt voor TOGB bij te schrijven. Milo begon voortvarend tegen Clemens Bonner door de eerste game te winnen, maar hij kon het helaas niet bolwerken en derhalve ging de derde wedstrijd naar Tempo Team.
Het dubbel met vader en zoon de Boer werd een overwinning voor TOGB.

Michel kende daarna weinig moeite met zijn tegenstander.
Halverwege de wedstrijd was de stand 4-1.

TOGB bleef na de pauze heel geconcentreerd spelen en wist daarna alle partijen naar zich toe te trekken wat een prachtige 9-1 eindstand opleverde. Helaas wisten beide concurrenten ook met 9-1 te winnen waardoor TOGB samen met Klimaatgroep Stars nog steeds 5 punten achterstaat op VeerhuisWessem/Westa 1.

Het eerste jeugdteam van TOGB, uitkomende in de Landelijk A-poule, maakte er ook een spannende wedstrijd van. Zij kwamen 1-5 achter, maar kwamen terug tot 4-5, waarna zij helaas toch met 4-6 verloren. Benjamin Slijper 2x winst, Thomas Stallenberg en Rick Bakker 1x winst

 

Op de foto : Tim Gras.  Fotograaf : Bennie Schoonhoven.
Programma 8 februari:
Heren: 14.00 uur: De Toekomst 1 – TOGB 1
Jeugd: 11.00 uur: Scylla 1 – TOGB 1