Lansinger Winterland een groot succes

Afgelopen weekend was het Annie M.G. Schmidtpark omgetoverd tot één groot après-ski gebied De Annie M.G. Schmidt Alm. Na de succesvolle edities van Lansingerland Live in de zomer verzon de organisatie achter dat festival een nieuw concept in de winter. Artiesten op verschillende stages, van de sneeuwbaan of in de hottub, glühwein of een apple strudel. Niets was te gek op deze wintereditie.

“We zijn heel blij dat deze eerste editie zo gelukt is” aldus Nikki Kloet, organisator van Lansinger Winterland, voor de camera van Lansingerland TV. Nikki vervolgt “De eerste editie is altijd spannend, we kunnen zo goed weten hoe deze locatie werkt maar je weet nooit hoe publiek op dit concept gaat reageren. Het heeft uiteindelijk super goed uitgepakt. De kaartverkoop ging heel snel, we hadden de eerste 5 minuten al 3000 kaarten verkocht”. Ook projectleider Jitske de Graaf van Lansinger Winterland kijkt terug op een succesvolle eerste editie. “Het was fantastisch. Het was één groot feest op dit terrein. Voor mij waren er alleen maar hoogtepunten. We hebben als organisatie een festival neergezet en je hoopt dat dat een fantastisch feest wordt, maar als ik dan nu op het terrein of in de tent kijk is de sfeer fantastisch.”   

Tijdens de eerste editie stonden De Alpenzusjes, John West, Lawineboys, 2 Unlimited, Def Rhymz, 2 Brothers on the 4th floor, Mental Theo en Snollebollekes op het podium.

Nächstes Jahr wieder? Zeker! De volgende editie staat gepland op zaterdag 6 februari 2021.
Nagenieten van de eerste editie? Dat kan! Bekijk onderstaande reportage van onze televisieploeg.