Versterking TOGB zaterdagvoetbal

Thijs Modderkolk en Julian Meijer zullen met ingang van het seizoen 2020-2021 deel uitmaken van de zaterdag selectie van TOGB. Beide spelers komen over vanuit de JO19-1 en spelen al hun hele voetbalcarrière voor en bij TOGB.

Thijs Modderkolk kan op de veldposities 3 en 4 uit de voeten. Julian Meijer is een multifunctionele speler en speelt op 2 of 5 maar kan ook ingezet worden op 7 of 11.

Trainer Paul van Oosten zal aan het eind van het seizoen 2019-2020 TOGB verlaten. De oefenmeester is bezig aan zijn tweede seizoen als hoofdcoach van de zaterdagselectie van TOGB. Afgelopen seizoen behaalde TOGB zaterdag onder zijn leiding de finale voor promotie naar de 3e klasse. HBSS was in deze finale met 1-0 te sterk, waardoor het team van Van Oosten dit jaar wederom in de 4e klasse actief is.

TOGB heeft nog geen opvolger voor de vertrekkende oefenmeester aangesteld.