Talenten dag TOGB op zondag 19 april

Heb jij talent, wil je beter worden en hoger voetballen of keepen? Wil je spelen tegen Feyenoord, Sparta, Excelsior en andere topclubs? De jaarlijkse Talenten dag bij TOGB biedt je de kans te laten zien dat jij er klaar voor bent.

Wanneer:  Op zondag 19 april 2020 zal de talenten dag plaats vinden op het sportcomplex van TOGB, sportpark Het Hoge Land.

Aanmelden kan tot 13 april 2020.

De jeugdopleiding van TOGB is één van de beste in de regio. JO11-1 speelt hoofdklasse en vanaf JO13 spelen alle hoogste selectieteams op divisieniveau. Alle teams spelen met een herkenbare stijl.

TOGB staat voor goed en verzorgd voetbal. Dat dit opvalt blijkt wel uit het feit dat elk jaar een aantal spelers uit onze jeugdopleiding de stap maken naar de opleidingen van betaald voetbalclubs

In het voorjaar organiseren we op sportpark Het Hoge Land de TOGB Talenten dag, waarbij op selectieniveau getraind wordt. Trainingen worden verzorgd door selectietrainers en oud-profs. De Talenten dag is voor jeugdspelers die nog geen lid zijn van TOGB, maar dat wel willen worden en die in het volgende seizoen minimaal in JO10 gaan spelen (t/m JO19).

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen maken we een keuze uit alle aangemelde spelers. Indien je in aanmerking komt voor deelname ontvang je vooraf een persoonlijke uitnodiging. We adviseren je om je deelname aan onze Talenten dag te melden bij je huidige vereniging.

Wat heeft TOGB je te bieden?

TOGB is een gezellige club met een mooi en modern complex. Wij investeren veel in onze talenten:

  • Ervaren en gediplomeerde trainers
  • Oefenwedstrijden tegen clubs van hoger niveau
  • Internationale toernooien
  • Techniek- en looptraining
  • Medische en mentale begeleiding

Hieronder vind je het inschrijfformulier. Vul deze volledig in en stuur deze naar het mailadres genoemd in het formulier.

We zien je graag terug op 19 april aanstaande.

 

                        Inschrijfformulier voor de talenten dag op zondag 19 april

Voornaam:

Achternaam:

Geb. datum:

Huidige vereniging:

Vorige vereniging(en):

Huidig team met klasse:

Positie:

Links/Rechtsbenig:

Email adres:

Mobiel nummer:

Het ingevulde formulier en eventueel vragen kunt u mailen naar: [email protected]