Lansingerland maakt zich op voor eerste winterfestival

Na twee succesvolle zomeredities komt Lansingerland Live met haar allereerste winterfestival in onze gemeente: ‘Het Lansinger Winterland’. Het Annie M.G. Schmidtpark in Bergschenhoek, dat eerder toneel was voor de Lansingerland Live zomeredities, wordt zaterdag 1 februari omgetoverd tot een grote après-skihut. 

Lansingerland Live pakt met haar eerste wintereditie direct groot uit. Er zijn verschillende horecagelegenheden, er staat een Hot Tub  als je verwarming zoekt en op diverse podia kun je genieten van de beste optredens. Zo zullen onder andere De Alpenzusjes, 2 Unlimited, De Lawineboys en Snollebollekes het park op zijn grondvesten doen schudden.

Live bij RTV Lansingerland
Met 8500 verkochte kaarten is Lansinger Winterland helemaal uitverkocht! Had je er toch graag bij geweest, dan kun je zaterdagmiddag vanaf twee uur luisteren naar Lansingerland FM. Vanaf het Annie M.G. Schmidtpark doet RTV Lansingerland live verslag van het winterfeest. Via Lansingerland TV kun je later nog nagenieten van een reportage over het eerste winterfestival.