Uitbehandelde Babette in de uitzending van ‘ZorgSaam’

Zo’n elf maanden geleden kreeg de 36-jarige Babette uit Berkel en Rodenrijs de diagnose triple negative borstkanker. De meest agressieve vorm van borstkanker die er is. Ondanks dat Babette altijd positief in het leven staat en de strijd met de ziekte aanging, is de kanker uitgezaaid. Babette is uitbehandeld. Toch laat zij zich er niet van weerhouden van elk negatief iets positiefs te maken. Babette heeft nog één vurige wens, maar daar heeft ze wel hulp bij nodig. De zus van Babette schreef de redactie van RTV Lansingerland aan met de oproep om geld op te halen voor haar crowdfunding. Radiopresentator Hans Cieremans sprak met haar telefonisch in de uitzending van het programma ‘ZorgSaam’. Babette wil graag, nu ze het nog kan, naar Japan reizen. Uit Japan komt de ichigo-ichie filosofie, die gebaseerd is op het leven in het ‘nu’ en genieten van het moment. Een filosofie die Babette op het lijf is geschreven. De doneeractie is gestart op GoFundMe.com met het doel om 10.000 euro op te halen.

Informatie over de crowdfunding is via onderstaande link te vinden.
https://www.gofundme.com/f/help-babette-to-travel-the-world?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=p_lico%2Bupdate&fbclid=IwAR3HaHK4YjXnxSWGo5JdmzlfJc_8b-78RSwWNisjBa3DVq-cUB-luQsP2HQ

Het zou mooi zijn als er via het programma ZorgSaam van RTV Lansingerland extra giften binnen komen om bij te dragen aan de wens van de powervrouw Babette.

Luister hier onder het radiointerview terug

 

Foto: Facebook Babette