Kijk terug: De Nieuwjaarsshow

Het jaar is wederom voorbijgevlogen. Tijd om terug te kijken naar 2019 en vooruit te blikken op een fris nieuw jaar! En dat deden we deze keer met een spetterende live televisie en radioshow op maandagavond 6 januari van 19 tot 22 uur.
Deze uitzending is nu online terug te kijken op Youtube en op TV ’s avonds van 19 tot 22 uur t/m 24 januari.

De Lansingerlandse Nieuwjaarsshow werd live worden uitgezonden vanuit onze tijdelijke huiskamerstudio in de trouwzaal van het gemeentehuis. Met verschillende gasten en optredens blikten we terug op het afgelopen jaar en keken we vooruit naar wat het nieuwe jaar nu al voor ons in petto heeft.

Met een redacteur van Hart van Lansingerland namen we de nieuwsgebeurtenissen van 2019 nog eens door, keken we met de organisator van Lansingerland Live naar de aanstormende festivals, hadden we Roparunteams uit onze gemeente in de studio en keken we vooruit naar 75 jaar bevrijding.

Maar er was nog veel meer! Livemuziek van lokale talenten, zonden we live de nieuwjaarsspeech van burgemeester Pieter van de Stadt uit en deden we live verslag van de uitreiking van de vrijwilligersprijs. De presentatie van de show was in handen van onze eigen omroepiconen Cornel van der Heiden en Nihal Fawzi.