Selectie nieuws TOGB zondag

TOGB heeft zich voor volgend seizoen verzekerd van de diensten van negen selectiespelers. Jesper Stijnman, Moreno Zwarteveld, Rob Gerritsma, Sven Paternot, Jordan Weegman, Zacharia Doumajd, Brandon Sousa, Merick Heintjes en Jay Zandbergen zijn ook volgend seizoen actief op sportpark Het Hoge Land.

 

Doelverdedigers Jesper Stijnman en Moreno Zwarteveld draaien tot nu toe een uitstekend seizoen met en bij TOGB. Stijnman en Zwarteveld zijn wekelijks aan het trainen om het niveau vast te houden en beter te worden. Met het het verlengen van de verbintenis geven beide sluitposten aan deel te willen blijven uitmaken van de hechte groep die TOGB zondag 1 en TOGB O21 zijn.

 

Aanvallers Sven Paternot en Rob Gerritsma zijn ook volgend jaar actief voor de zondag selectie van TOGB. Paternot kwam dit seizoen over van Wippolder en maakt een prima seizoen door. Gerritsma is al van de “F’jes” actief bij TOGB en is samen met Paternot doeltreffend voor TOGB. Met het ja van beide aanvallers behoud TOGB een tweetal spelers die op meerdere posities aanvallend inzetbaar zijn.

 

Verdediger Jordan Weegman, het slot op de deur in de TOGB verdediging, ziet zijn maatje Gabri Urbanus dan wel vertrekken naar 2e divisionist Excelsior Maassluis, maar geeft aan graag volgend seizoen verbonden te zijn aan TOGB.

 

De creatieve aanvallende middenvelder Zackaria Doumajd, die inmiddels volledig hersteld is van de vorig seizoen opgelopen kruisband blessure, heeft zijn draai bij TOGB gevonden. De eerste seizoenshelft was de goedlachse Doumajd regelmatig doeltreffend. Hij geeft aan nog belangrijker voor het team te willen zijn.

Brandon Sousa voegde zich dit seizoen vanuit de JO19 bij de groep van trainer coach Ronald Ermes. De eerstejaars senior speelt regelmatig zijn minuten in TOGB 1 en laat zien een aanvulling te zijn voor de groep.

Merick Heintjes kan op meerdere posities op het middenveld en in de aanval uit de voeten. Heintjes voegde zich vorig seizoen bij de selectie en brak in het kampioensjaar 2018-2019 definitief door. Heintjes is al vanaf de jongste teams van TOGB te vinden op het Hoge Land waar hij in alle selectieteams actief was.

Aanvoerder en vaste waarde Jay Zandbergen, speelt een belangrijke rol in de selectie van Ermes. Zandbergen heeft de ambitie om zo hoog mogelijk te voetballen en wil komend seizoen bij TOGB laten zien dat hij kan blijven groeien. Zandbergen is trots de aanvoerder van Winterkampioen in de 1e klasse B TOGB te zijn, maar laat weten dat er maar een prijs telt en die wordt pas vergeven aan het eind van het seizoen.

 

Met het eerdere nieuws over de terugkomst van Jim Havenaar en Bas Mourits naar TOGB en het doorstromen van de zes talenten vanuit de JO19, krijgt de selectie voor het seizoen 2020-2021 steeds meer vorm.