Nieuwjaarsshow live op radio en tv

Het jaar is wederom voorbijgevlogen. Tijd dus om terug te kijken naar 2019 en vooruit te blikken op een fris nieuw jaar! En dat doen we deze keer met een spetterende live televisie en radioshow op maandagavond 6 januari vanaf 19 uur.

De Lansingerlandse Nieuwjaarsshow zal live worden uitgezonden vanuit onze tijdelijke huiskamerstudio in de trouwzaal van het gemeentehuis. Met verschillende gasten en optredens blikken we terug op het afgelopen jaar en kijken we vooruit naar wat het nieuwe jaar nu al voor ons in petto heeft.

Met een redacteur van Hart van Lansingerland nemen we de nieuwsgebeurtenissen van 2019 nog eens door, kijken we met de organisator van Lansingerland Live naar de aanstormende festivals, hebben we Roparunteams uit onze gemeente in de studio en kijken we vooruit naar 75 jaar bevrijding.

Maar er is nog veel meer! Livemuziek van lokale talenten, zenden we live de nieuwjaarsspeech van burgemeester Pieter van de Stadt uit en doen we live verslag van de uitreiking van de vrijwilligersprijs. De presentatie van de show is in handen van onze eigen omroepiconen Cornel van der Heiden samen met Nihal Fawzi.

Meer informatie over de liveshow vind je op de website www.rtvlansingerland.nl/nieuwjaarsshow