Kassenbouw in De Achtertuin

Lansingerland – De gemeente Lansingerland kent vele hectare aan tuinbouw en is daarom een belangrijke economische factor voor Lansingerland. Niet alleen voor onze regio spelen de kassen een belangrijke rol, maar ook internationaal staat de Nederlandse glastuinbouw, en dus ook die uit Lansingerland, te boek als toonaangevend en vooruitlopend op de rest van de wereld. In dit informatieve programma nemen we een kijkje achter de schermen bij verschillende tuinbouwbedrijven.

Havecon is een Bleiswijks bedrijf actief in de bouw van hypermoderne kassen. De firma komt voort uit een voormalige kassenbouwer die samen met een constructiebedrijf 13 jaar geleden een nieuwe firma startte. Inmiddels is Havecon een internationale speler op het gebied van de bouw van hoogwaardige kassen in de glastuinbouw. Wij gingen langs bij de bouw van een kas en kantoorlocatie in Bleiswijk.