TOGB slaat door(tafeltennis)

 

De hoofdmacht van TOGB mocht op bezoek bij Scyedam in Schiedam. De opstelling bestond uit: Michel en Milo de Boer aangevuld met Ronald Vijverberg.

De opdracht was om de voorsprong van 7 punten minimaal vast te houden op Klimaatmaatgroep Stars.

Milo stond meteen voor een loodzware taak om te openen tegen Nerman Smajic. Een tegenstander waar hij thuis in 3 games van verloor. Maar dat Milo veel arbeidsuren uren achter de tafel doorbrengt, en dat dat zijn vruchten afwerpt, toonde hij weer eens in deze partij. Milo gunde Nerman slechts 1 game en wist daardoor TOGB op voorsprong te zetten. Een enorme opluchting in het TOGB kamp.

In de tweede partij mocht Ronald aantreden tegen Thomas Baart. Ronald zette de flow van TOGB voort door de eerste game te winnen van Thomas. Jammer genoeg voor TOGB bleef het daarbij. Ronald kon het niet bolwerken en verloor zijn partij.

Michel won zijn partij en vervolgens de dubbel met Milo eenvoudig.

Vervolgens mocht Milo tegen Thomas aantreden. Milo kwam 2-0 in games voor. Maar Thomas liet zich niet naar het slachthuis leiden. Hij kwam terug tot 2-2 in games zodat er een beslissende 5 game aan te pas moest komen. En deze werd met het minieme verschil van 2 punten gewonnen door Milo. De stand kwam hiermee op 4-1 voor TOGB, maar het was een ware opluchting voor TOGB en de meegereisde supporters.

Michel zorgde voor de 5-1.
Ronald zijn tweede partij ging in 5 games. Jeroen Bastiaansen was zijn tegenstander en er moest wederom een 5 game gespeeld worden. Helaas, erg jammer voor Ronald, hij moest wederom zijn tegenstander feliciteren, ondanks dat hij zo goed speelde.

Michel won wederom en zoon Milo zorgde weer voor een verhoging van de hartslag bij de toeschouwers. In 5 games en 12-10 in de 5de game wist hij te winnen. Zijn tweede hattrick op rij !

In de laatste partij verloor Ronald. Eindresultaat: 7-3 voor TOGB.

Directe concurrent Klimaatgroep Stars won met 6-4 waardoor TOGB met nog 1 wedstrijd te gaan 8 punten voor staat.

 

Op de foto Michel de Boer en deze is afkomstig van TOGB.

Aanstaande zaterdag gaat TOGB op bezoek bij Klimaatgroep Stars in Middelstum. 2 punten zijn dan nodig om kampioen te worden.

TOGB 2, landelijk C, kan zaterdag ook kampioen worden.

Programma 30 november:
Klimaatgroep Stars 1 (Middelstum) – TOGB 1
SKF 1 (Veenendaal) – TOGB/BNLGroupTaverzo 1
TIOS ’51 1 (Tilburg) – TOGB 2