Kunstzinnige therapie in ZorgSaam

Donderdag 21 november ontvang ik Yvonne Peschier en Jakob Janssen in de radio-uitzending van ‘ZorgSaam’. Het programma wordt van 20.00 tot 22.00 uur uitgezonden en herhaald op zondag 24 november van 16.00 tot 18.00 uur.
Yvonne heeft een eigen praktijk van Kunstzinnige therapie aan de Rotte. Zij ontvangt kinderen, volwassenen en soms ouderen die bij haar binnenkomen met een hulpvraag of een ontwikkelingsvraag, waarbij kunstzinnige therapie gebruikt wordt om tot inzicht in de situatie te komen en om een persoonlijk proces op gang te brengen.
Jakob is een ervaringsdeskundige, die in zijn jeugd seksueel is misbruikt. Hij heeft er jarenlang over gezwegen. De kunstworkshops met lotgenoten brachten een ommekeer in zijn leven.
Het wordt dus weer een boeiende uitzending.

 

Meekijken in de studio kan. Zet donderdagavond om acht uur je TV aan op Lansingerland TV, of radio op Lansingerland FM.