Heerlijk gelijkspel in Haarlem

Na de winst op koploper Striens vorige week ging Berkel nu op bezoek bij de nieuwe lijstaanvoerder en dat is goede bekende DSS.
Met dank aan een gulle sponsor was ook nu onze trouwe chauffeur Cor Labots met zijn mooie bus er om voor een perfecte heen en terugreis te zorgen waarbij de bus vanaf nu voorzien is van een prachtig Berkelbord en sjaal ter promotie door het land.
Iets na 14.30 de aftrap met bij Berkel het competitiedebuut van de 17 jarige Esmee van der Burg die vanaf de rechterkant lekker onbevangen haar wedstrijd speelde en dat zeer verdienstelijk deed.
DSS is een erg goed voetballende ploeg en doet terecht mee om de bovenste plaatsen en Berkel weet dat het van alle ploegen kan winnen .
In het begin de thuisclub veelal op de helft van Berkel maar dat leverde geen treffer op .Ook de uitclub kreeg wat mogelijkheden maar het was wachten tot de 29e minuut op de éérste treffer deze middag en het was de thuisclub die de score opende.
In het restant van de 1e helft kansen voor Berkel op de gelijkmaker en DSS had grote kansen om de score uit te breiden maar de thee werd opgezocht met een magere 1-0.
Niks aan de hand dus en nog van alles mogelijk in de resterende vijfenveertig minuten.
Het werd een spannende 2e helft met kansen over en weer waarbij metname de keepsters hun klasse lieten zien.
Veel strijd en passie bij beide teams die vol overgave alles gaven voor het best mogelijke resultaat.
Daarwaar de thuisclub voorzichtig rekening hield met de winst bleef Berkel juist alles geven en geloof houden in minimaal een punt en dit werd dan ook op schitterende wijze beloont.
In de laatste minuut was het Fath Parto die de bal richting de rechterflank paaste en jawel daar was Esmee van der Burg die de bal heerlijk in de touwen schoot en zo dus de welverdiende 1-1 noteerde.
Wederom een prima resultaat voor speelsters en staf die absoluut naar meer smaakt.
Volgendeweek gaat de reis naar Groningen en dan is Oranje Nassau de tegenstander.