Sinterklaas bezoekt Lansingerland

Lansingerland, 11 november 2019 – Aanstaande zaterdag 16 november is het weer zover! Na weer een jaar lang wachten komt Sinterklaas weer met zijn pieten aan in Lansingerland.

Op zaterdag 16 november komt Sinterklaas om 12.00 uur aan op de Kruin in Bergschenhoek. De optocht start om 11.15 uur vanaf het Berghonk. Na het bezoek in Bergschenhoek gaat Sinterklaas door naar Berkel en Rodenrijs. De optocht start daar rond 12.45 uur vanuit Rodenrijs waarna Sinterklaas rond 13:30 uur aankomt op het plein bij ’t Vierkantje.

Omdat Sinterklaas niet heel Lansingerland in één keer kan bezoeken, komt hij op zaterdag 23 november naar Bleiswijk en meert hij om 12.00 uur aan met de boot bij Meerenbos. Vanaf daar start de optocht richting het Kranenburgplein waar de Sint met zijn pieten rond 14:30 uur zal arriveren.

Sinterklaas verblijft graag in Lansingerland. Dit jaar logeert hij in het Sinthuis in Berkel centrum. Wil je Sinterklaas ontmoeten, kijk dan op de website van winkelcentrum Berkel.

Meer informatie over het programma van de intochten?
Intocht Bergschenhoek
Intocht Berkel en Rodenrijs
Intocht Bleiswijk