Zaterdagmiddag Live

Luister elke zaterdag tussen 12:00 en 14:00 uur naar Zaterdagmiddag Live! Zaterdagmiddag Live is een gezamenlijk programma dat gemaakt wordt door RTV Lansingerland, Exxact Barendrecht en RTV Albrandswaard, in samenwerking met RTV Rijnmond. Twee uur lang gezellige zaterdagmiddag radio met live verslagen,

In Bleiswijk en Bergschenhoek doet het waterschap Schieland en Krimpenerwaard onderzoek naar de waterkwaliteit. En dat doen ze voor het eerst met een drone. Jeffrey Spanjer komt gezellig langs in de studio om te vertellen over dit onderzoek.

En, afgelopen week was het De Week van de Opvoeding,  theatergroep One2know  speelde vrijdagavond de interactieve theatervoorstelling ‘Scheiden! Wat doet dat met een kind?!’ Daar hebben we een reportage van.

Je maakt weer kans om in de uitzending prijzen te winnen met verslaggever vermist! Waar zou onze verslaggever zijn?
Dit allemaal, met de beste muziek erbij, voldoende reden om elke zaterdagmiddag de radio aan te zetten! Zaterdagmiddag Live hoor je op Lansingerland FM.